Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.80.3.192 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
137 berichten.
Thea Sanders v.d Eertwegh heeft geschreven op 17 januari 2019
Lieve Els.

Mijn eerste kennismaking met jou, was in 2011. Mijn moeder was overleden en samen met mijn zussen hadden we er voor gekozen om de uitvaart door Els Jacobs te laten verzorgen. Wat was dat een goede keuze. We hadden gelijk een gevoel van saamhorigheid. Helaas werd vlak erna mijn man ziek. En 20-1-2013 is hij overleden. Het was dan ook niet moeilijk om de uitvaart weer door jou te laten verzorgen.

Hoe moeilijk het soms nog is. Ik denk samen met mijn kinderen nog regelmatig terug over hoe het was. Doordat jij de handvaten aan deed reiken hebben we er een mooie herinnering van gemaakt en hadden we het gevoel dat hij op een wolkje mee keek en zijn duim omhoog stak. Jij en je dames zijn de engeltjes op aarde.

Lieve Els ik wens je alle goeds voor de toekomst.
Lieve groetjes Thea Sanders v.d Eertwegh en kinderen.
Miriam Heijnen heeft geschreven op 17 januari 2019
Hoi Els,

Het is alweer 8 jaar geleden, maar ik vergeet nooit mijn reactie, toen je bij ons aan de deur stond. Ik kende jou van de verpleegkundige opleiding. Zeer verbaasd was ik dan ook, toen jij aan de deur stond, toen mijn vader was overleden.

We hebben er echter totaal geen spijt van gehad, dat we met jou in zee zijn gegaan. Je hebt alles tot in de puntjes geregeld en hebt veel tijd aan ons besteed. Heel veel dank hiervoor.

Wij raden dan ook aan: ga met Els je uitvaart plannen, je krijgt geen spijt.

Groetjes Miriam
Caroline Gelissen heeft geschreven op 16 januari 2019
Beste Els,

Ik sta erop om jou en je medewerkers namens mijn broer mijn familie en mezelf uitdrukkelijk te bedanken voor het verzorgen van de uitvaart van mijn vader. Er werd op élk detail gelet, er viel zelfs geen enkel schoonheidsfoutje te bespeuren, het was perfect in alle opzichten!

Els, echt waar: je hebt je ware roeping gevonden. Je bent een prachtige, warme, unieke vrouw. Je passie en inzet waren en zijn zo groot, dat ik je bijvoorbeeld zelfs altijd mocht bellen voor informatie en hulp. De liefdevolle begeleiding en het meedenken betekende dan ook een onmisbare steun voor ons. We zullen dit nooit vergeten.

Els, nogmaals: onze oprechte en welgemeende dankbaarheid!

Caroline Gelissen en familie.
John Steine heeft geschreven op 25 december 2018
Beste Els, lieve Wanda, en rest van het team,

Hartelijk bedankt voor de perfecte wijze waarop jullie de uitvaart van Jan Eijkenboom hebben verzorgd. Met name Wanda zorgde door haar warme uitstraling tijdens de voorafgaande gesprekken voor 'n stukje rust bij ons! De afscheidsdienst in het crematorium was top.

Nogmaals, hartelijk dank!!

Namens Wendy , Sharon, partners en kinderen,

John
Familie Gorissen heeft geschreven op 22 december 2018
Beste Els en collega's,

Nadat wij plotseling afscheid hebben moeten nemen van onze man, vader, schoonvader en opa hebben jullie het voor ons mogelijk gemaakt om een warm afscheid te nemen. Al onze wensen werden gehoord en ingevuld, alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld en jullie hebben hierin echt een zorg bij ons weggenomen in deze moeilijke tijd!

Wij kijken terug op een zeer moeilijke tijd, maar wel een tijd waarin we, mede dankzij jullie, de kans hebben gekregen om op een waardige en zeer persoonlijke wijze afscheid te nemen van onze dierbare.

Veel dank hiervoor namens de hele familie.

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier