Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.80.3.192 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
137 berichten.
Peter Keijers heeft geschreven op 15 juni 2019
Beste Els,

Op 1 mei 2019 hebben jullie de uitvaart van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma Ellie Keijers-Franken verzorgd.

Vooraf hebben wij alleen maar goede berichten over jullie gehoord, dat heeft ons doen besluiten om het afscheid van Ellie in jullie handen te leggen. Achteraf kunnen we dan ook alleen maar zeggen dat we zeker geen spijt hebben van deze beslissing. De ontmoeting met Harry en Els voelde vanaf het eerste moment al goed.

Overmand door verdriet is het moeilijk om de juiste beslissingen te nemen, maar dankzij de begeleiding van Harry en Els is dit goed gelukt. Achteraf hebben wij van diverse gasten, die tijdens de dienst in de Biesenhof aanwezig waren, ook niks dan lof gehoord.

Een beter afscheid van mijn lieve vrouw, onze moeder en oma hadden we ons niet kunnen wensen.

Hartelijk dank hiervoor,
Peter Keijers

Ook namens mijn zonen Dave en Mark
Edmond en Chantal Jongen heeft geschreven op 21 maart 2019
Na een intense week samen met Els doorgebracht te hebben, ze was er iedere dag. Kan ik alleen maar bewondering hebben voor haar vak en zeker voor haar als hartverwarmend mens. Ze voelde zo goed aan wat mijn wensen waren t.o.v de gebeurtenissen die volgden op het heengaan van mijn papa. Hoe we dit konden verwerken in de tekst, in het prentje, in de muurfoto, in alles.

Ook Thur de voorganger is een heel bijzondere man waar ik in die korte tijd van alles van geleerd heb. En Marlies die samen met mij de laatste stap gemaakt heeft om afscheid van mijn papa te nemen toen hij opgebaard lag. Toppers zijn het allemaal. Bedankt lieve mensen dat jullie ons begeleid, ondersteund, gesteund, verwarmd en gekoesterd hebben.

Edmond en Chantal Jongen
Pascal Jacobs heeft geschreven op 25 februari 2019
In december van het afgelopen jaar is mijn Oma overleden. Dit was de eerste keer dat ik hiermee te maken kreeg. Als ik terug kijk op de week van de uitvaart kan ik niets dan positieve dingen zeggen over het werk van Wanda en haar collega's bij Els Jacobs.

Aan de hand van de wensen van de familie is er voor een uitvaart gezorgd die voor mij toch altijd een mooie herinnering zal blijven, en heeft geholpen met het verwerken van het verlies. Bedankt.
Fons Cobbenhagen heeft geschreven op 13 februari 2019
Beste Els en medewerkers,

Ik wil jullie langs deze weg nog eens bedanken voor wat jullie voor mij hebben betekend in die moeilijke tijd. Ik kan alleen maar zeggen dat jullie van de uitvaart van Jeannie iets geweldigs hebben gemaakt. Tot in de puntjes perfect verzorgd, wat voor mij een enorme troost was. Ook tijdens het gebeuren bij de zaak was alles even goed verzorgd.

Jullie doen jullie werk niet met je handen maar met je hart. Nogmaals mijn dank. En ik denk dat ik spreek voor de hele familie.

Met vriendelijke groeten,
Fons Cobbenhagen
Wendy kubben heeft geschreven op 17 januari 2019
Een jaar geleden is mijn moeder bijzonder snel overleden. Nadat we contact hebben gehad met Els en haar team stond de dag erna Wanda aan de deur. Een warme en vriendelijke vrouw waar je je meteen, ook al klinkt het gek, op je gemak voelt. Ze neemt de tijd om alles rustig door te nemen met een lach en traan. Niks is te veel.

Zelfs de avond voor de begrafenis toen we de kist gingen sluiten en Wanda een stukje voor las heb ik haar gevraagd of ze dit namens mij op de begrafenis kon vertellen. Het was allemaal geen probleem.

Hoe alles werd geregeld, ik had het niet op een andere manier gewild. Ik kijk er met een bijzonder gevoel op terug.

Wendy Kubben

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier