Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.236.89 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
137 berichten.
Fam Kremers-Crijns heeft geschreven op 29 december 2019
Els Jacobs Uitvaartonderneming heeft voor onze moeder een โ€œkoninklijkeโ€ uitvaart verzorgd, getuige de vele positieve reacties die wij als familie hebben mogen ontvangen.

Zowel de uitvaart maar ook de voorbereidingen zijn met respect, zorg en toewijding door het team van Els Jacobs Uitvaartonderneming uitgevoerd.

Els Jacobs en haar team van harte bedankt, jullie hebben in de geest van onze moeder voor haar een waardig afscheid verzorgd.

Groet, Fam Kremers-Crijns
Yvonne Leunissen heeft geschreven op 14 december 2019
Els Jacobs Uitvaartonderneming heeft de uitvaart van mijn moeder op onnavolgbare wijze gestalte gegeven. Alle details tot in de puntjes verzorgd. Professionele begeleiding, waanzinnig goede inbreng en perfecte uitvoering. Een super team van vakvrouwen!
Familie Hendrickx-Gelissen heeft geschreven op 18 oktober 2019
Hallo Wanda en Tessa,

Heel hartelijk dank namens de hele familie dat jullie (en alle collegaโ€™s van Els Jacobs) ons geholpen hebben er een zo mooi mogelijk afscheid voor onze pap en echtgenoot van te maken.

We vonden jullie zorg hartverwarmend, respectvol, de dienst precies goed. Het sloot allemaal naadloos aan bij hoe wij zijn en pap het gewild had. Dank jullie wel daarvoor.

Groet,
Familie Hendrickx-Gelissen
Marijke Tonnaer heeft geschreven op 8 september 2019
Els,

met veel dankbaarheid kijken Wouter, Joris, Rachel en ik terug op alles wat jij voor en met ons gedaan hebt nadat Noud, mijn man, onze vader overleden is. Jouw begripvolle houding en je organisatievermogen maakten dat je onze wensen over afscheid nemen in het mortuarium, rouwbrief, gedachtenisprentje en afscheidsbijeenkomst wist te vertalen in een praktische vormgeving.

Heel fijn als je in een korte tijd beslissingen moet nemen die je nooit hoopte te hoeven nemen. Je regelde alles perfect en geruisloos, terwijl wij centraal stonden. Zo konden wij met al ons verdriet op een goede manier afscheid nemen van Noud.

Bedankt voor alles.
Marijke Tonnaer
Antoine Bellink heeft geschreven op 5 september 2019
Onlangs heeft Els met haar team de uitvaart van mijn moeder verzorgd. De manier waarop vanaf het begin het team dit heeft gedaan hebben wij, de familie, als zeer prettig ervaren.

Op een zeer persoonlijke wijze werd aandacht gegeven aan tal van aspecten die een rol spelen bij een crematie. Meedenkend, tips gevend en op een zeer persoonlijke wijze zorggedragen voor een goede begeleiding tijdens deze crematie.

In alle rust en zonder tijdsdruk hebben wij allen afscheid kunnen nemen van moeder.

Els en team, bedankt!

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier