Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.236.89 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
137 berichten.
Petra koenen van es heeft geschreven op 11 maart 2020
Vandaag afscheid genomen van mijn vader.. Heel mooi en warm. Met speciale dank aan Iris van Noorden en Wanda Voragen. Zij hebben ons heel goed geholpen en gesteund..
RF heeft geschreven op 25 februari 2020
Beste Els en Team,

Ik wil jullie bij deze nogmaals bedanken voor jullie professionele aanpak bij de voorbereiding en uitvoering van de uitvaart van mijn broer. Dankzij jullie ondersteuning kwam er een beetje licht in deze donkere tijd en kan ik terugkijken op een indrukwekkend en passend afscheid.

Veel groeten,
RF
Astrid Schoonbrood heeft geschreven op 11 februari 2020
Lieve Els en alle collegaโ€™s,

Voor mij was het vanzelfsprekend om de uitvaart van mam door jullie te laten verzorgen en wat was dat fijn! Het voelde als een warm bad, mede door jullie betrokkenheid al van te voren. Samen met collegaโ€™s mocht ik mam verzorgen, andere collegaโ€™s stonden weer klaar toen we mam gingen bezoeken en/of waren er tijdens de dienst. Met Els hebben we samen de uitvaart besproken en dagelijks contact gehad, zodat alles tot in de puntjes geregeld was. We kijken terug op een hele mooie dienst en anderen met ons! Dat bleek wel uit alle prachtige reacties die we mochten ontvangen.

Chapeau en dankjewel allemaal lieve collegaโ€™s, voor jullie inzet en betrokkenheid, ook namens pap, mijn broer en alle gezinsleden. Dit was het laatste wat we voor mam konden doen en we kijken er met een heel warm gevoel op terug.

Lieve groetjes,
Astrid Schoonbrood
Fam. Smeets heeft geschreven op 10 februari 2020
Wat voor ons zou beginnen als een rustige Zondag met de 19e jaardienst voor Papa, sloeg rond half 10 om naar het begin van รฉรฉn van de heftigste weken uit ons leven... het onverwachte overlijden en afscheid moeten nemen van Mama. Na de vele heftige, maar vaak ook hele mooie momenten, hebben we, met het gezamenlijke bezoek aan het weer gesloten graf van onze ouders, deze rollercoaster afgesloten.

Ik wil je namens Huibert, Norbert, Valerie, Alex, Bart en Nova oprecht bedanken voor je begeleiding, het meedenken, de rust die je uitstraalt en weet over te brengen op heftige momenten, het overgeven van de regie aan de familie maar ze subtiel weer terugnemen als we even het overzicht dreigen kwijt te raken, het hartelijk meelachen met grappen die eigenlijk op dat moment niet kunnen, kortom, het bijdragen aan een onvergetelijk maar bijzonder mooi afscheid.

HARTELIJK DANK!!!
Familie Smeets
John Heutmekers heeft geschreven op 17 januari 2020
Op hartverwarmende wijze heeft Els het afscheid van onze moeder vorm gegeven. Vanaf het eerste telefoontje tot en met het daadwerkelijke afscheid werden we enorm goed begeleid: professioneel, minutieus, maar bovenal hartelijk. Uiteindelijk is alles perfect gelopen, precies zoals wij het ons hadden gewenst!

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier