Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.236.89 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
137 berichten.
J.C.J. van Hekke heeft geschreven op 15 april 2021
Geachte mevrouw Jacobs,

Hierbij willen wij u allen hartelijk danken voor het verzorgen van de uitvaart van onze vader en schoonvader Adriaan van Hekke. Niet alleen was de uitvaart en alles daaromheen keurig verzorgd, maar vooral ook de persoonlijke benadering en begeleiding hebben wij als uitstekend en warm ervaren.

We hebben het daarbij zowel over de bespreking en invulling van de details van de uitvaart en de adviezen, als over de โ€œvoor- en nazorgโ€ in de vorm van telefoontjes of alles liep, of u nog iets kon doen en hoe het er mee ging.

Ik denk dat alles precies was zoals de overledene het gewenst zou hebben, om die reden had hij ook voor u gekozen!

Voor dat alles zijn we u mw. Jacobs en uw medewerksters zeer erkentelijk.
Jaco en Louise van Hekke-Gosker.
Chris heeft geschreven op 12 april 2021
Beste Els,

Ik was aangenaam verrast toen ik laatst, รฉรฉn jaar na het overlijden van mijn moeder, een handgeschreven kaartje van jullie team kreeg. Wat super attent dit persoonlijke gebaar. Helemaal in de lijn van de uitvaart die je een jaar geleden verzorgd hebt; persoonlijk, attent en liefdevol.

Dankjewel!
Irma heeft geschreven op 10 februari 2021
Dag lieve Wanda,

We kijken echt met heel veel voldoening terug. En alles was zo smaakvol door jullie klaargezet. De puzzelstukjes vielen allemaal op hun plek.

We hebben ook mooie reacties gekregen van familie en vrienden die via de live stream hebben meegekeken. Mama zou trots zijn geweest en gezegd hebben โ€˜โ€˜t waor goodโ€™...

Heel erg bedankt ook voor je warme collega die er steeds was wanneer we mama kwamen bezoeken en die er gisteren ook was.

Lieve groeten, ook namens Edith en Ingrid.
Irma
Guus en Ineke Reuten -Lahaij heeft geschreven op 2 februari 2021
Beste Dames,

Langs deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor de goed verzorgde uitvaart van onze moeder/schoonmoeder/oma. Een bijzonder dank je wel aan Wanda voor de fijne gesprekken, aan Fenna voor de mooie zang (veel complimenten van de aanwezigen) en aan de bloemist voor het prachtige bloemstuk. Dit alles maakte het voor ons een mooi afscheid.

Dank jullie wel.

Groet
Guus en Ineke Reuten -Lahaij
Arno - Fam. Janssen heeft geschreven op 29 januari 2021
Lieve Els,

We hebben als hele familie een hele fijne uitvaart gehad van onze broer Jan. Precies zoals hij dat gewild heeft. Dankzij jou en het personeel. Zangeres Wendy had prachtig gezongen. De toespraak, begeleiding en de crematie waren geweldig. De koffietafel sprak iedereen vol lof over.

Iedereen had er een goed gevoel bij, Jan heeft een prachtige uitvaart gehad. Wij willen als familie jou hartelijk bedanken hiervoor.

Familie Janssen
Arno.

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier