Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.212.120.195 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
137 berichten.
Martin en Tilly Franssen heeft geschreven op 15 juli 2021
Hoi Els,

Zoals beloofd is hier de recensie voor in het gastenboek.

Els Jacobs Uitvaartonderneming straalt uit waar ze voor staan: Menselijk, warm, vertrouwd en professioneel. Alles is tot in de puntjes geregeld en er wordt niets over het hoofd gezien.

Niets dan lof voor Els Jacobs en haar medewerkers. In deze moeilijke tijden zijn dit de mensen die een arm om je heenslaan en begeleiden om hier doorheen te komen.

Voor alles wat jullie voor ons en onze moeder gedaan hebben... BEDANKT!

Groetjes Martin en Tilly Franssen.
C. heeft geschreven op 19 juni 2021
Hallo Lieve Els,

Nogmaals hartelijk dank voor al jullie goede zorgen bij het afscheid van mijn moeder. In alle rust en stilte, dรกt was haar grootste wens, plechtig en sereen... En ook voor bescherming van mij. Mij alleen achter laten was haar grootste zorg. Nu is alles geschiedenis. Er zijn geen vertrouwde ogen meer. Alleen nog herinneringen die ik met niemand meer kan delen.

Ze was prachtig verzorgd. De bloemen waren ook schitterend. Alle medewerkers bedankt. Zowel in het uitvaarthuis als op het kerkhof was het heel fijn met jullie. Het gaf mij een enorme geborgenheid. Ook bedankt voor het luisterend oor.

Wat mij betreft is er een enorme leemte ontstaan, die vul je niet zomaar in, mede ook nog eens versterkt door Corona. Ja in het leven is niets vanzelfsprekend, elke dag is weer een nieuwe dag. Een nieuwe uitdaging.

Heel veel groeten aan allemaal, en hopelijk tot ziens.

C.
Peter en Bea Nijssen heeft geschreven op 13 mei 2021
Lieve Els en team,

Dankjewel voor de mooie kaart ten behoeve van t 1 jarig overlijden van de mam (mw. Nijssen-Coenen). Ontzettend attent en lief van jullie zeg. 1 jaar alweer, de tijd is omgevlogen en inderdaad verdriet maakt langzaam plaats voor mooie herinneringen alhoewel wij en pap soms toch nog het gemis keihard voelen en zeker rond deze tijd.

Blijf gezond en geniet van de kleine dingen en laten we hopen dat de corona pandemie toch snel ten einde komt, want de koffie staat nog steeds voor je klaar.

Jullie zijn kanjers van goud.

Lieve groet van Peter en Bea Nijssen
Diana Janssen-Pepels heeft geschreven op 11 mei 2021
Beste Wanda, Harrie,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de liefdevolle begeleiding tijdens de uitvaart van onze (schoon)vader en man. Jullie betrokkenheid gaf ons enorm veel kracht om samen de uitvaart van pap tot iets moois te maken, ondanks alle verdriet en de beperkingen vanwege Corona.

Jullie stonden altijd voor ons klaar en we hadden ons geen betere steun kunnen wensen. Dankzij jullie kunnen wij terugkijken op een heel mooi afscheid en daarvoor zijn we jullie en de rest van het team heel erg dankbaar.

Groetjes,
Ria Pepels-Mullens en Diana & Jean-Louis Janssen-Pepels
Diana Pernot heeft geschreven op 1 mei 2021
Hallo Els,

Afgelopen maart is mijn vader gestorven. Voor ons was het gauw duidelijk dat we de uitvaart bij jou verzorgd wilden hebben. Alles was tot in de puntjes verzorgd, gewoon TOP!

Het tafelgesprek, het rouwbezoek en de uitvaart van pap was perfect. De aandacht, de zorgzaamheid, maar ook de passie die jullie in deze fase van iemands leven geven en ook voor de nabestaanden voelt zo warm aan. We zijn echt dankbaar wat jullie allemaal voor pap en ons hebben gedaan.

Groetjes Diana.

Team Els Jacobs uitvaart

Meer over ons leest u hier