Wensenboekje / Wilsbeschikking

wilsbeschikking
Geen blad aan een boom in het zelfde, zo zijn er ook geen twee mensen hetzelfde.

Het is niet zo vanzelfsprekend om over je eigen uitvaart na te denken. Toch kan het geruststellend zijn om een en ander te bespreken en eventueel vast te leggen. Ook voor hen die achterblijven is het fijn om te weten wat de wensen van de overledene zijn. Wij adviseren u om uw wensen ook te bespreken met uw naasten. Zo kan ook het hoe en waarom achter sommige wensen duidelijk worden.

Els Jacobs uitvaartonderneming gaat uit van het idee dat een uitvaart moet passen bij hetgeen de persoon bij leven was en waar hij of zij voor stond. Een uitvaart waar dierbaren troost uit kunnen putten en die een mooie herinnering zal zijn voor hen die zonder u verder moeten.

Misschien vindt u het belangrijk als uw uitvaart de sfeer heeft van wie u bij leven bent. U leeft op uw unieke wijze, u onderneemt persoonlijke activiteiten. Els Jacobs uitvaartonderneming nodigt u uit om door middel van de vragen in dit Wensenboekje / Wilsbeschikking een beeld te geven van uzelf. Deze omschrijving kan helpen uw persoonlijke uitvaart vorm te geven.

Als u vragen hebt, meer informatie wenst dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 046-411 2922 of via ons contactformulier

Download hier uw wensenboekje / wilsbeschikking

Gedrukte versie ontvangen? Vraag deze gratis bij ons aan.